Integriteit Op Maat    

Integriteitsbevordering binnen uw organisatie

Aanspreken op ongewenst gedrag

Wij geven laagdrempelige aanspreektrainingen waarbij de deelnemers tips en trics krijgen over hoe je je collega effectief aanspreekt op ongewenst gedrag. 

De praktijk leert dat men het over het algemeen lastig vind om een collega op zijn of haar gedrag aan te spreken. Bang voor een ruzieachtig gesprek of om voor bemoeial uitgemaakt te worden. Maar als men elkaar niet scherp durft te houden op gedrag, dan hebben gedragsregels weinig zin.

En hoe aanspreekbaar is men eigenlijk? Ook dit aspect krijgt ruimschoots de aandacht in de trainingen, waarbij de nadruk vooral ligt op oefenen, op doen!

Elkaar aanspreken is een belangrijke voorwaarde voor een in praktijk goed werkende integriteitsbeleid en heeft een positieve invloed op een open en veilige organisatiecultuur.  

"Jullie aanspreektraining heeft bij ons wel wat veranderd. Het inzicht dat 'aanspreekbaar zijn' een cruciaal onderdeel is van professionaliteit en samenwerking, was voor vele een eye-opener. Het begint toch allemaal bij jezelf!"

"Jullie aanspreektraining heeft bij ons wel wat veranderd. Het inzicht dat 'aanspreekbaar zijn' een cruciaal onderdeel is van professionaliteit en samenwerking, was voor vele een eye-opener. Het begint toch allemaal bij jezelf!"

"Ik dacht dat ik al het een en ander over dit onderwerp wist, maar ik heb nog heel veel bijgeleerd van jullie online training. Was erg goed en prettig om te volgen."

"Ik vond de online training goed te volgen en leerzaam. Ik heb veel handige tips gekregen die zeer goed te doen zijn in de praktijk. Ook duidelijke uitleg d.m.v. voorbeeld filmpjes."

"Elkaar aanspreken is een lastig onderwerp omdat je vaak denkt dat je dit niet goed oppakt. Toch is het een online training waar je echt je voordeel mee kan doen. Het creƫert een open en communicatieve organisatie."

"Een hele goede training waar je veel van kunt leren, echt een aanrader. Je leert veel over jezelf en je krijgt tips en tools over hoe je om moet gaan met situaties in de praktijk die op elke werkplek kunnen voorkomen."

Wij hebben op Studytube een leerzame, leuke en uitdagende online training "Aanspreken op ongewenst gedrag" ontwikkeld, die ondertussen al door honderden mensen is gevolgd. Doordat deze training helemaal achter desktop of tablet kan worden gevolgd, is het een laagdrempelige en creatieve manier om de persoonlijke aanspreek-technieken te ontwikkelen of verder te verbeteren. In de online training wordt gebruikt gemaakt van introductievideo's, quiz-vragen, tekstuele uitleg, verwijzingen naar websites en artikelen en de inzet van meerdere praktijkvoorbeelden die in video's worden nagespeeld door acteurs.

Klik op het filmpje hieronder voor het bekijken van de promotievideo!

Wil je deze online training gaan volgen en 15% korting krijgen op de kosten bij Studytube? Klik dan op onderstaande knop. Van harte welkom! 

Online training

Take_16-Promotievideo-5369 from Studytube on Vimeo.

WIJ GEVEN TAAL AAN INTEGRITEIT

0